După modificările făcute pe strada Isaccei, zilele trecute, în viitorul apropiat, poate până la jumătatea lunii iunie, Primăria Tulcea şi Biroul Rutier din cadrul IPJ vor mai face câteva modificări pe principalele artere din municipiu.
Prima şi cea mai necesară este desfiinţarea trecerii de pietoni din dreptul sediului Poliţiei, dinspre Biserică spre sediul IPJ. Pe trotuarul cu biserica va fi montat gard, iar traversarea se va face doar pe trecerea de pietoni de mai sus pe strada 1848, prin faţa magazinului Penny.
O a doua trecere de pietoni care se va desfiinţa este cea de pe strada Babadag, din dreptul blocului Inel Rocadă – Teatrul Jean Bart. Aceasta fiind foarte aproape de sensul giratoriu, blochează traficul pe patru artere când pietonii sunt angajați în traversare. La fel, va fi desfiinţată trecerea de pietoni din dreptul magazinului Meteor, imediat înainte de stradă Frumoasă.
Între cele două treceri de petoni care se vor desfiinţa, se va face o trecere nouă, mai precis în zona Restaurant Central – Catedrala Sfântul Nicolae, prin sacrificarea a două locuri de parcare.

Articolul precedentPrimarul PNL din Ceamurlia de Jos a demisionat din funcţie
Articolul următorNu e panică: Apele de îmbăiere de la plajele Sulina şi Lac Ciuperca au doar calitate „nesatisfăcătoare”!