Miercuri, 12 decembrie 2018, la Hotel Delta, a avut loc Gala Sportului Tulcean, eveniment la care au participat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Petre Badea, precum și prefectul Lucian Furdui și viceprimarul Petre Marinescu. Evenimentul a fost organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea, gazde fiind directorul executiv Liviu Urlih și multipla campioană Elena Fidatov Moruzov.

„Vreau să vă felicit pe dumneavoastră, care sunteți inima sportului tulcean, dar trebuie menționați și antrenorii care își dau tot sufletul pentru ca acești copii să obțină rezultate. Este un succes al unei echipe formată din conducere, antrenori, copii, o familie a sportului. Chiar dacă anul acesta a fost un an sărac, din punct de vedere al bugetului Consiliului Județean, anul viitor seprognozează a fi unul mai bun și vă pot spune că sportul tulcean va beneficia de un suport edificator din partea Consiliului Județean. Vorbim de Legea350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile, așa că pregătiți-vă să veniți pentru că sigur vor fi bani. Toți cei care doriți să aplicați pe Legea350, în luna ianuarie, veți fi invitați la Consiliul Județean să purtăm primele discuții pentru a ne face o idee asupra nivelului bugetului pentru sportul tulcean. Eu vă doresc multă sănătate, sărbători fericite și La mulți ani! Să fim sănătoși cu toții și să ne bucurăm în fiecare an de succesul celor care practică sportul, care fac performanță și să le mulțumim celor care stau în spatele sportivilor, respectiv antrenorii dar și conducerea sportului tulcean“,a declarat președintele Horia Teodorescu.

Încadrul Galei au fost premiați, printre alții, primii sportivi tulceni ai anului 2018 la sporturile olimpice, respectiv Luiza Graur și Bianca Vasilache (CSM Danubiu, antrenor Simion Ștefan),componente ale lotului național de box juniori, Denisa Vâlcan (CSS Tulcea, antrenor Gabriela Gheorghe), componentă a lotului național de handbal juniori,Andrei Ștefanov (CSM Danubiu, antrenori Eugenia Neagu și Doru Emil Lazăr), kaiac-canoe,Robert Andrei (CSM Danubiu, antrenor Ștefan Simion), component al lotului național de box juniori, Gabriela Manea (CSM Danubiu, antrenor Simion Ștefan), componentă a lotului național de box juniori, iar pe podium: Locul III–Andrei Sterea (CSM Danubiu, antrenor Elena Moruzov), component al lotului național de atletism juniori, Locul II – Ionela Nane (CSM Danubiu), componentă a lotului național de box senioare, Locul I – Cristian Baccela (CSM Danubiu, antrenor Eugenia Neagu și Doru Emil Lazăr), component al lotului național decanoe juniori.

Articolul precedentValea Nucarilor, comuna care se dezvoltă pe bani europeni
Articolul următorÎncă un proiect de lege al deputatului Lucian Simion a fost adoptat – Gunoi menajer mai ieftin cu 50% în Delta Dunării!