Cel mai așteptat turneu amical de fotbal de pe litoral, Cupa Mării Negre se pregătește pentru o nouă ediție. În ciuda faptului că pandemia de Covid-19 a oprit de foarte mult timp toate competițiile de copii și juniori, iar antrenamentele se desfășoară în număr restrâns, organizatorii speră ca odată cu debutul campaniei de vaccinare lucrurile să reintre în normal.

“Copiii au stat prea mult pe tușă și noi vrem să le oferim un turneu de excepție, pentru că ei reprezintă viitorul fotbalului nostru.Ne lipsește fotbalul, ne lipsește mișcarea. Sperăm ca până la vară să revenim la o viață cât mai apropiată de cea normală pe care o știam de dinainte de pandemie”. a declarat Curtnazar Deniz, antrenor la CS Sharks Lumina.

Cel mai puternic turneu de copii și juniori de pe litoral începe pe 21 iunie și se va încheia pe 11 septembrie, cu 9 categorii pentru băieți și 4 pentru fete.

Deja mai multe echipe și-au anunțat prezența: CFR Timișoara, ACS Viitorul Craiova, ACS Kids Sînmihaiul Român, Școala de Fotbal Magic, Academia de Fotbal Măgura (la toate cele patru categorii feminine) sau ASU Poli Timișoara (la categoria U17 feminin).

Cupa Mării Negre este organizată de CS Sharks Lumina și Complex Marea Neagră din Eforie Nord în parteneriat cu AJF Constanța.