Demult s-au stins ecourile muzicii dedicate zilelor oraşului, manifestare care pentru al doilea an consecutiv a avut loc în zona de vest a oraşului, pe malul lacului Ciuperca.
Chiar dacă zona nu este aşa de generoasă ca faleza şi la manifestări nu au participat aşa de mulţi tulceni că în ediţiile ţinute pe faleză, totuşi…cea mai mare parte a publicului a fost, relativ, mulţumită. Mai greu a fost cu mirosurile…
Pe scenă s-au perindat nume mai mult sau mai puţin sonore ale muzicii româneşti. Logic, cei care au prestat, au avut şi onorarii, destul de consistente! În baza legii 544/2001, am cerul Primăriei Tulcea să ne pună la dispoziţie lista cu onorariile artiştilor care au urcat pe scenă de Zilele Municipiului’ Iată care au fost acestea :
Irina Rimes – 44.466 lei
The Motans – 38.838 lei
Damian & Brothers – 33.772 lei
Liviu Teodorescu – 16.886 lei
Trupa Taxi – 16.886 lei
Nicole Chery – 15.760 lei
Aceste sume adunate ajung la un total de 166.609 lei, adică peste 1,6 miliarde de lei vechi, aşa cum reiese din calcului Primăriei Tulcea!
Nu ne pricepem la bugete sau la cheltuieli, motiv pentru care nu comentam în niciun fel. Am considerat însă că este bine ca tulcenii să cunoască şi ei câte ceva despre cum sunt cheltuiţi banii publici. În rest, vorba cântecului…multă sănătate!

Articolul precedentUt tulcean de 44 de ani a murit după ce s-a făcut zob de un parapet metalic
Articolul următorO femeie a fost accidentată grav pe trecerea de pietoni de pe Isaccei – Piaţa Veche