Aşa cum spuneam într-un material publicat zilele trecute, SC Aquaserv Sa a continuat şi în această săptămână cu campania de debranşare a celor care au datorii mari către societate.
Pe parcursul săptămânii trecute au fost emise notificări mai multor clienţi persoane fizice şi juridice de pe străzile Mircea Vodă, Dochiei, Ion Neniţescu, Libertăţii şi Sălciilor. Cei peste 30 de clienţi persoane fizice şi zece clienţi persoane juridice, au adunat datorii către furnizorul de apă care se apropie de suma de 100.000 de lei. O parte dintre aceştia au fost debranşaţi în cursul zilei e ieri, iar ceilalti vor fi debranşaţi în cursul zilei de azi şi până la finele săptămânii.
Şi în această săptămână Aquaserv a trimis o altă serie de notificări pentru clienţii rău platnici din alte zone ale municipiului. Dacă nici aceştia nu îşi vor achitat debitele către societate în cinci zile de la primirea hârtiei oficiale, conform legii, la rândul lor vor fi debranşaţi şi nu se vor putea rebranşa decât după plata integrală a datoriilor şi plătirea taxelor pentru o nouă conectare.

Articolul precedentAjutoare pentru familii nevoiașe din județul Tulcea
Articolul următorDiplomă de onoare pentru şeful Jandarmeriei Tulcea la şedinţa de bilanţ ISU Delta