Conform zicerilor din batrani, vorba „Socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ” este valabila in orice perioada si aproape in orice conjunctura. La fel a patit si doamna vice Andaluzia Luca, cand a declarat la inceputul primaverii ca „în curând, atât cei mici, dar și cei mai mari, se vor putea bucura de un teren de fotbal (pe lungime) și baschet (pe lățime), pentru seniori și de două terenuri de baschet, mai mici, cu panouri joase pentru pitici. Toate acestea vor înlocui terenul de joacă de pe aleea Chiparosului, din E3.”

Buna intentie a existat, numai ca nu au existat oameni de factura tehnica, care sa puna osul la treaba si sa duca la bun sfarsit proiectul. Asa cum o stim, viceprimarita nu a incercat deloc sa ascunda gunoiul sub pres, asa cum fac deobicei oamenii cu functii publice (si avem destule exemple si la noi, la Tulcea) si si-a ercunoscut public nereusita, printr-o postare pe pagina sa de pe facebook.

„Spuneam acum câteva luni în urmă că vom termina și vom oferi copiilor din cartierul E3 și elevilor de la liceul Henri Coanda un nou teren de joacă… Nu am reușit și îmi asum acesta corigenta. Din păcate proiectanții nu s-au înghesuit să se implice în aceste proiecte, fapt ce a condus la prelungirea termenului de finalizare. Sper ca în ședința Consiliului Local de joi să votăm studiul de fezabilitate, iar dacă vremea va ține cu noi să începem și lucrările. Cu scuzele de rigoare pentru întârziere față de voi toți, dar mai ales pentru prichindei, vă promit că în maximum două luni de la data atribuirii contractului de executie vom finaliza lucrarea! Voi depune toate eforturile pentru a îndeplini această promisiune!”

Cum, treaba e deja pe jumatate iertata, chiar daca nu a tinut strict de vointa dumneaei, sa speram ca distinsii consilieri locali vor avea gandul bun si vor vota pozitiv, urmand ca vremea sa tina cu constructorii, iar cei mici sa aiba in final de an parcul lor din E3!

Mai jos aveti proiectul de Hotarare de Consiliu Local al spetei enuntate:

Articolul precedentMaine, de Ziua Armatei, trupele defilează la Cimitirul Eroilor
Articolul următorDoi poliţişti din Ciucurova, reţinuţi pentru luare de mită