În noaptea de sâmbătă spre duminică, aproape de miezul nopţii, în localitatea Agighiol a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane.
Un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul în Frecăţei, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea un autoturism marca Opel dinspre drumul judeţean către strada Măceş, din cauza lipsei de experienţă în condus şi a alcoolului din organism, a pierdut controlul autovehicolului şi a derapat. Din nefericire, drumul lui s-a oprit direct într-un stâlp de beton, aflat chiar lângă o casă, partea dreaptă a maşinii fiind serios avariată.
Atât şoferul de ocazie cât şi pasagerul au fost transportaţi la spital. La examinarea alcooltest, celui aflat la volan i-a ieşit o alcoolemie de 0,59mg/l alcool pur în aerul respirat.
Pasagerul de pe scaunul din dreapta a suferit mai multe fracturi costale şi o posibilă fractură de bazin, existând suspiciuni şi de ruptură de ficat şi de splină.
Iniţial, cel aflat la volan le-a declarat oamenilor legii că maşina a fost condusă de către altcineva, dar până la urmă s-a dovedit că era doar o tentativă de a scăpa de asumarea răspunderii.
Poliţiştii au deschis pe numele sau un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de :
– conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deţine permis de conducere;
– conducerea a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice;
– vătămare corporală gravă din culpă.

Articolul precedentLansarea volumului „140 de ani de la unirea Dobrogei cu România”
Articolul următorIncendiu la Somova, din cauza coşului de fum defect