Marți, 24 ianuarie, în jurul orei 14:00, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din județul Tulcea, în timp ce conducea un vehicul în parcarea centrului comercial de pe raza localității Vărsătura, județul Brăila, nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a lovit un autoturism, condus de un brăilean, în vârstă de 45 de ani.

În urma impactului, autoturismul lovit a ricoșat în stație de transport public persoane. Din eveniment au rezultat doar pagube materiale, ambele autoturisme fiind avariate, dar și stația de autobuz fiind distrusă. Persoanele aflate în proximitatea stației de autobuz s-au ales doar cu o speriatură. 

În cauză, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.450 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 90 de zile, conform O.U.G. nr 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Imagine


Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentAmendat de jandarmi pentru că a huduit discursul primarului de Ziua Unirii Principatelor Române
Articolul următorAlexandra Păcuraru: Unirea românilor a venit ca un act firesc, dar nu fără lupte care au clădit această națiune