În seara zilei de 9 martie în jurul orei 19.00, pe DN 22, între Babadag și Două Cantoane, un bărbat, de 42 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, s-a angajat în depășirea unui autoturism, condus regulamentar, de un tânăr de 23 de ani, din Slava Rusă, iar la revenirea pe sensul său de deplasare, a lovit autoturismul, în depășirea căruia se angajase. Conducătorul celui de-al doilea auto a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Martorii spun că, într-adevăr, şoferul primei maşini intrase în depăşire, dar în timpul manevrei a evitat două căruţe nesemnalizate care veneau din sens opus şi a fost nevoit să traga brusc de volan pentru a nu intra frontal în ele. Din păcate, acesta a atins uşor, cu portiera dreapta faţă maşina aflată în mers din dreapta sa, condusă de tânărul de 23 de ani,  maşină care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în câmp.
În urma accidentului au rezultat trei victime, conducătorul auto și doi pasageri din autoturismul depăşit. Ambii conducători auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Articolul precedentVeşti bune pentru locuitorii din Babadag: încep lucrările la Variantă!
Articolul următorSute de hectare ard zilnic! Pompierii tulceni abia mai fac față!