Accident la vânătoare! Un bărbat din Bârlad s-a împușcat din greșeală în timp ce vâna și a rămas fără degete la mâna dreaptă. A fost preluat urgent de salvare și internat în spital.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost rănit în timp ce se afla la vânătoare, în cursul nopţii de joi spre vineri, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, Bărbatul a fost dus mai întâi la Centrul de Permanenţă Puieşti, de unde a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Bârlad.

„Ambulanţa din Bârlad a intervenit, în cursul nopţii, la Centrul de Permanenţă Puieşti pentru un bărbat în vârstă de 44 de ani, victimă a unui accident la vânătoare. Din declaraţia bărbatului, arma s-a descărcat accidental. Pacientul era conştient, stabil hemodinamic şi respirator, dar prezenta o plagă cu amputaţie de degete la nivelul mâinii drepte şi o plagă la nivelul coapsei drepte. A primit primul ajutor şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Nu se cunosc mai multe detalii despre evenimentul produs la vânătoare, iar Poliția a început o anchetă pentru a face verificări.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentRestricții de circulație (7,5 t) în weekend pe A2, DN 7, DN 39 și DN 22C
Articolul următorMotivați să se vaccineze cu 100 de lei