Accident aproape de Cataloi, cu patru maşini implicate şi două persoane rănite

La câteva zeci de minute după primul eveniment rutier pe ruta Tulcea – Cataloi, adică în jurul orei 10.20, sirenele au răsunat iar în zonă.
Din primele informaţii de la faţa locului am aflat că în drum spre Cataloi, fix în același loc în care s-a petrecut evenimentul de dimineață, a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Surse din trafic ne-au confirmat că este vorba despre două persoane rănite. Două persoane au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean Tulcea.

Vom reveni cât de repede putem cu informaţii oficiale despre eveniment, după ce echipajele de poliţie vor ajunge în zonă!

UPDATE ora 10.50

Surse de la fața locului au afirmat că într-adevăr, a fost un eveniment între patru mașini, dar unul a fost înregistrat doar ca tamponare, fiind înregistrate doar pagube materiale. Mașinile implicate s-au lovit două cu două, dar, se pare că din a doua coliziune au rezultat și victime. Atenția șoferilor implicați le-a fost distrasă, cel mai probabil, de urmele accidentului produs mai devreme.

UPDATE ora 11.10

„În dimineața zilei de 9 octombrie a.c, un bărbat în vârstă de 64 de ani din județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22-E87 ( Mihail Kogălniceanu-Tulcea) nu a păstrat distanța corespunzătoare față de auto care circula in fata sa, condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani din județul Tulcea, cu care a intrat în coliziune.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 64 de ani și 2 pasageri din același auto. ” – transmite Biroul de presă al IPJ Tulcea
Cercetările continuă.

 

Articolul precedentReabilitarea port-faleză a intrat în linie dreaptă și va începe anul acesta
Articolul următorBienala Internațională de Pictură ”Alexandru Ciucurencu” îşi premiază mâine câştigătorii