Clubul dobrogean ACS Victoria Delta Tulcea a devenit cel mai proaspăt partener al academiei numărul 1 din România, conform evaluării întocmite de Federația Română de Fotbal.

Parafarea noului parteneriat a avut loc săptămâna trecută și au fost prezenți, din partea grupării constănțene, Pavel Peniu (președinte Academia Hagi), Gheorghe Popescu (președinte FC Viitorul) și Zoltan Iasko (director sportiv FC Viitorul), în vreme ce gruparea tulceană a fost reprezentată de Emil Nanu (președinte ACS Victoria Delta Tulcea) și Iulian Nedu (vicepreședinte ACS Victoria Delta Tulcea).

„Mă bucur că reușim să ne mărim numărul colaboratorilor. Sunt convins că parteneriatul cu ACS Victoria Delta Tulcea va fi cu beneficii de ambele părți”, a declarat președintele Academiei Hagi, Pavel Peniu.

„Ne bucurăm că, după numai 3 ani de la înființare, clubul nostru de fotbal reușește să încheie acest protocol de colaborare cu cea mai importantă Academie de Fotbal din România semn că munca noastră a fost și este apreciată, ceea ce ne bucură, ne dă încredere, dar ne și responsabilizează și mai mult de aici încolo”, a afirmat Emil Nanu, președintele clubului ACS Victoria Delta Tulcea.