Azi noapte, în jurul orei 3.00, a fost spart încă un magazin important din Tulcea. Este vorba despre show-room-ul Narcisa Mob Design de pe strada Barajului. Această spargere este a patra ca „importanţă” şi vine după alte lovituri „grele” gen Altex, STP şi Fraher.
Hoţii, posibil trei la număr, au adoptat o tehnică inedită pentru Tulcea. Au rupt o creangă mare dintr-un copac şi s-au ascuns după ea în timp ce spărgeau zidul din spatele depozitului.
Din cauza zgomotului, un vecin de la blocul din imediata apropiere a văzut că e ceva în neregulă şi că apăruse un copăcel acolo unde seara nu fusese nimic, motiv pentru care a sunat la 112 şi a alertat forţele de intervenţie.
Hoții, acoperiţi cu cagule, cu mănuşi şi cu instrumente dedicate spargerilor, apucaseră să intre în incintă şi să devasteze birourile în căutarea frenetica de bani şi valori, dar au fost deranjaţi de poliţiştii care au ajuns la faţa locului, urmaţi la foarte scurt timp şi de jandarmi.
Unul dintre spărgători, un bărbat în jur de 40 de ani, a încercat să fugă, cu oamenii legii după el, dar s-a împiedicat şi a căzut, fiind prins de lucrătorii de la ordine publică.
Acum, hoţul ghinionist se afla la spital, pentru că acuza dureri la un picior. După ce va fi tratat de către medici, va ajunge la poliţie, unde va fi audiat, fiind o chestiune de timp până când va recunoaşte cu cine a participat la lovitură.
Poliţiştii nu exclud ca aceasta bandă să aibă ceva în comun şi cu celelalte spargeri de la altex, STP, Fraher şi câteva baruri de pe faleză.
Administratorul societăţii sparte azi-noapte ne-a spus că încă nu a contabilizat valoarea pagubelor, pentru că poliţiştii de la criminalistică abia îşi terminaseră treaba, iar birourile erau efectiv devastate.” Vreau să le mulţumesc în mod deosebit poliţiştilor şi jandarmilor care, au dat dovadă de profesionalism şi maximă operativitate şi în acest caz. Vom face un bilanţ al pierderilor, după ce vom curăţa zona, care arată haotic” – a mai spus acesta.