În afară de pantofii clasici, în colecția de încălțări a unei femei se pot regăsi și cei cu aplicații sau elemente decorative deosebite. Fie că vorbim despre o pereche de pantofi cu toc și cu imprimeu ori decorațiuni sau de o pereche de espadrile damă cu ținte aplicate, aceste modele te ajută să creezi ținute casual sau elegante, în funcție de eveniment.

Îți dorești să te scoată în evidență o pereche de încălțări cool, cu aplicații? Iată câteva tipuri cu ajutorul cărora vei crea outfituri de invidiat!

Încălțămintea cu ținte

Unele dintre cele mai populare modele de încălțăminte sunt cele cu ținte, care pot fi folosite în ținutele rock dar și în cele casual. O pereche de pantofi cu toc și ținte îți subliniază feminitatea! Poartă o perechi de pantaloni negri sau o fustă mini din piele, o cămașă albă, o jachetă din același material și pantofi cu toc și ținte. Acest outfit de inspirație rock poate fi completat cu o geantă cu aceleași aplicații metalice, pentru un total look de invidiat.

Pentru zilele mai răcoroase, pantofii cu ținte se pot asorta cu un costum de damă sau cu jeanși și un pulover oversized. Poartă această ținută atât la locul de muncă, cât și în timpul liber.

Încălțăminte cu fundițe

Porți o rochie neagră, simplă? Poți îndulci o ținută cu ajutorul unei perechi de sandale delicate și feminine, cu fundițe. Aceste aplicații pot fi plasate atât pe baretele sandalelor, cât și în zona călcâiului. Încălțămintea cu fundițe poate fi combinată și în ținutele casual și elegante, care arată excelent alături de pantaloni scurți, un tricou alb din bumbac și o jachetă din denim. Sandalele îți vor subția gleznele și vor arăta la fel de bine și cu o rochie de tip cămașă și o geantă plic.

Încălțăminte cu franjuri sau volane

Dacă vrei să obții o ținută boho chic, ideală pentru un festival, optează pentru o pereche de pantofi cu toc din piele întoarsă, decorați cu franjuri lungi sau cu volane. La fel de potrivite sunt și botinele maro sau negre, cu franjuri, care se asortează de minune cu o rochie înflorată.

Deși încălțămintea cu franjuri și volane se potrivește cu rochiile aerisite, încearcă să o combini și cu o fustă lungă plisată, o cămașă și o pălărie boho chic, din paie.

Încălțăminte cu toc decorativ

Unii dintre cei mai cool pantofi, la modă în acest an, sunt cei cu toc decorativ înalt sau cu modele imprimate. Acești pantofi reprezintă accesorii care nu pot trece neobservate, având același efect ca o rochie cu trenă!

În sezonul cald, nu trebuie să-ți lipsească nici pantofii cu toc, în forme deosebite, prezenți în colecțiile marilor case de modă:

  • Pantofi kitten heel, cu toc în formă de cui sau de șurub
  • Pantofi cu toc în forma unui logo, precum modelele Saint Laurent
  • Pantofi cu toc din lemn
  • Pantofi cu toc în formă de animale. Cea mai cunoscută este încălțămintea cu toc în formă de lup, pe care îi poți purta într-o ținută non-conformistă.

Încălțămintea cu aplicații transformă chiar și cea mai banală ținută într-una specială. Fie că alegi o pereche de pantofi cu toc decorativ sau sandale cu ținte, așa cum sunt cele din colecția Valentino, vei ieși în evidență!

Pentru un look casual, purtabil, alege o pereche de jeanși până deasupra gleznei, un tricou simplu și pantofi cu toc cu broderii florale. Adoptă acest look pentru o ieșire în oraș, astfel încât să îmbini feminitatea și comoditatea.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 8. Rebranding de Dâmbovița
Articolul următor100% TU DECIZI! Renate Weber, avocatul poporului, care a susținut asaltul PSD la Justiție