Azi dimineaţă în jurul orei 5.00, pe DN 22, între Isaccea şi Niculiţel a avut loc un accident rutier soldat cu o persoană încarcerată şi alte trei, rănite. La sosirea poliţiei şi a echipajului de descarcerare de la ISU Tulcea, în maşină avariată în şanţ era doar cel aflat la volan, cu picioarele prinse între scaun şi bord.
La testarea pentru dtabilirea alcoolemiei, testul a ieşit pozitiv, dovadă că cel aflat la volan consumase băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.
Victima a fost transportată la spitalul din municipiu, unde a primit îngrijiri. Ulterior, la spital s-au mai prezentat încă trei persoane, care au declarat că au fost pasageri în autoturismul care, din cauza vitezei şi a tracţiunii spate, coroborat, cel mai probabil, şi cu curajul dat de aburii alcoolului, a părăsit partea carosabilă şi a rămas înfipt în şanţul de pe margine.
Poliţiştii au deschis deja un dosar penal în această speţă şi îşi continuă cercetările pentru stabilirea exactă a tuturor cauzelor şi factorilor care au dus la producerea evenimentului rutier.

Articolul precedentAmbasadorul Franței, în vizită oficială la Tulcea în cadrul Sezonului România-Franța 2019
Articolul următorSensei Pănuță: „Danube Delta Cup Internaţional a adus la Tulcea 217 karate-ka”