În seara zilei de 20 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa în localitatea Zebil. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se armamentul din dotare în încercarea de al opri. În apropierea localității Sălcioara, comuna Jurilovca, conducătorul auto a abandonat mașina și a fugit de la fața locului.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat și reținut pe un câmp din zona localității Jurilovca, fiind vorba de un bărbat de 23 de ani din localitatea Babadag. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Față de bărbatul de 23 de ani, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, cu propunere de arestare preventivă.  Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Articolul precedentSpectacol aniversar de 1 Decembrie, la Sala Polivalentă
Articolul următorO femeie a fost lovită de un taxi pe trecerea de pietoni de la Sala sporturilor din Vest