Duminică în jurul orei 10.00, un bărbat de 39 de ani, din Arad, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut sub barca în care se afla la pescuit şi a fost eviscerat.
Acesta, împreună cu încă doi prieteni, se afla în Delta Dunării, pentru pescuit, fiind cazaţi la o pensiune din Murighiol. În cursul dimineţii au plecat către zona de pescuit, trecând de lacul Uzlina, undeva pe lacul Isac.
Barcagiu era chiar proprietarul pensiunii, doi turişti stăteau la mijlocul bărcii, iar cel care avea să îşi piardă viaţa, în partea din faţă. La un moment dat, cel din față s-a ridicat în picioare şi, în glumă, a încercat să pozeze în postura actorului Leonardo di Caprio, din filmul Titanic, ridicându-se drept şi cu mâinile întinse în lateral. Pentru că s-a ridicat brusc, barca a intrat în balans şi toţi cei trei turişti au căzut în apă. Cei doi de la mijlocul bărcii au căzut pe laterale, dar cel din faţă a căzut exact sub ambarcaţiune şi a fost tăiat pe burtă de elice, fiindu-i provocată o rană de 20 de centimetri.
Practic, omul a fost eviscerat. A fost scos din apă şi dus la mal, unde un echipaj de ambulanţă cu medic a aplicat protocolul de resuscitare. Din nefericire, pentru arădeanul de 39 de ani nu s-a mai putut face nimic. Omul nu a supravieţuit.
Poliţia a preluat cazul şi cel mai probabil va deschide un dosar penal penru omor din culpă.

Articolul precedentAccident naval pe Dunăre: Navă de croazieră făcută praf de un cargou
Articolul următorCăldura de la Energoterm ar putea fi mai scumpă cu 50%