În toate orașele din țară, Rețeaua de sănătare REGINA MARIA se bucură de o reputație câștigată prin profesionalism și grijă pentru pacienți, iar de curând a intrat și pe piața de sănătate privată din județul Tulcea. Prima policlinică din această zonă oferă consultații de specialitate pentru adulți și copii și un punct de recoltare.

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA duce mai departe misiunea de a susține calitatea înaltă a actului medical prin preocuparea constantă pentru sănătatea pacienților săi. Dorința de a dezvolta infrastructura medicală la nivel național are la bază o grijă continuă pentru nevoile oamenilor din toată țara, motiv pentru care se extinde și este prezentă și în Tulcea. Deservirea abonaților din județ la standardele de calitate cu care și-a câștigat și poziția de top ca furnizor de servicii medicale private vine ca o urmare firească a serviciilor complexe de sănătate pe care le asigură.

În cadrul Policlinicii REGINA MARIA Tulcea, pacienții pot accesa cu ușurință cinci specialități, și anume, Ginecologie, Urologie, Pediatrie, Cardiologie și un punct de recoltare probe biologice. De asemenea, ca elemente de noutate în oraș, rețeaua a introdus investigații precum testul de efort și holterele EKG/TA realizate de medici cardiologi. Echipa medicală este formată din medici înalt specializați. Pediatria este asigurată de dr. Dumitrescu Georgeta, dr. Benga Monica și dr. Penea Aurelia. Cardiologia este asigurată de dr. Arsenie Bogdan, dr. Zărnescu Georgeta și dr. Anefi Jainer. Ginecologia este asigurată de dr. Sasu Simona, dr. Ciosnar Luminița și dr. Tureac Agache Anca. Urologia este asigurată de dr. Manta Călin. Ecografie generală este asigurată de dr. Keiani Noufar și i se va alătura în curând dr. Musca Doru.

Orașul Tulcea în prezent se confruntă cu o criză de medici la Spitalul Județean, pe secția de Pediatrie, servicii de care pacienții pot beneficia acum și la Policlinica REGINA MARIA. În zilele de marți, joi și sâmbătă în clinica Regina Maria Tulcea vin pediatri din Constanța. Pacienții pot beneficia în celelalte zile de expertiza medicală a doamnei dr. Benga Monica, medic pediatru din Tulcea. Toți specialiștii au experiență medicală vastă și asigură asistență medicală de specialitate, consult/control, inițierea tratamentului injectabil, administrarea în perfuzii de substanțe medicamentoase și administrarea de medicație prin nebulizare.

Pe viitor, planurile de extindere a serviciilor medicale furnizate pacienților din Tulcea includ specialități noi, precum Oftalmologie, Medicină Internă, Medicina Muncii și ORL. Toate activitățile se vor desfășura într-un spațiu mult mai generos și adaptat cerințelor și nevoilor abonaților.