La finele săptămânii trecute, societatea tulceană JT Grup, condusă de omul de afaceri Ionuţ Tudorache, a fost premiată la „Topului Naţional al Firmelor Private din România”, cel mai mare eveniment de recunoaștere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi din România.
La eveniment au participat peste 400 de persoane, fiind premiate aproximativ 150 de companii situate pe primele locuri în clasamentul general la nivel naţional, clasamentul naţional pe domenii de activitate-cod CAEN și clasamentul județean, acordându-se, de asemenea, o serie de Premii pentru Execenţă în Afaceri și premii speciale.
Cunoscutul operator tulcean de salubritate, JT Grup, a obţinut „Premiul special pentru performanţa în domeniul protecţiei mediului”, premiul fiindu-i înmânat administratorului societăţii chiar de către Ministrul de Finanţe, senatorul de Tulcea, Eugen Orlando Teodorovici.
„Este un premiu meritat. Justificarea acestui premiu vine din faptul că suntem singurul operator de salubritate din Europa care operează într-o zonă de deltă. Având în vedere că suntem singura deltă din Europa, iar noi suntem singurii operatori pe o bună parte din această zonă, rezultatele care au fost cuantificate în urma acestei activităţi au fost foarte bune. Ele vin ca un rezultat al muncii întregii echipe de ani de zile şi al implementării de politici de mediu sănătoase, viabile şi adaptate la normativele europene şi mondiale.
Pot spune că JT Grup se implica activ în susţinerea economiei circulare şi promovam colectarea selectivă. Nu în ultimul rând, aş mai menţiona şi faptul că în anul 2017 am lansat pe piaţa un produs revoluţionar. este vorba despre un material de construcţii fabricat din produse reciclabile, mai exact, este vorba despre o cărămidă care are în componenţa sa deşeuri din sticlă reciclată, unicat la nivel european.” a precizat pentru ziarul nostru, Ionuţ Tudorache, managerul JT Grup Tulcea.

Articolul precedentInstitutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea vă invită…
Articolul următorAzi e miercurea alarmelor!