Joi, 26 septembrie, de la ora 16.00, pe Faleza Municipiului, a avut loc deschiderea oficială a Târgului Yacht – Fish-Delta” 2019. Cei mai importanți producători, importatori și distribuitori de ambarcațiuni și accesorii nautice din România și-au dat întâlnire în cadrul Târgului „Yacht-Fish-Delta”, eveniment organizat de Camerele de Comerț din Constanța și Tulcea. Din partea Consiliului Județean Tulcea au participat la deschiderea Târgului Președintele Horia Teodorescu și vicepreședintele Petre Badea.

Președintele Consiliului Județean Tulcea i-a asigurat pe expozanți și pe deținătorii de ambarcațiuni că infrastructura de acostare se va îmbunătăți substanțial, în urma unor serioase investiții, în următorii ani:

„Atât Consiliul Județean Tulcea cât și AZL Sulina implementează sau vor implementa în curând proiecte care au ca scop îmbunătățirea posibilităților de acostare, după modelul Murighiol, Sulina sau Sfântu Gheorghe. Sunt mai multe propuneri în curs care vor crea noi facilități, ținta mea principală fiind însă investiții masive care să schimbe fața Portului Tulcea. Rugămintea mea către expozanți, producători și importatori este să-și adaptaze oferta de ambarcațiuni pe exigențele Deltei Dunării, pentru că această perlă a turismului trebuie protejată și sunt o serie de norme care vor trebui respectate. În rest, urez mult succes tuturor și îmi doresc ca aceeastă ediție Yacht – Fish-Delta să fie o reușită atât pentru clienții în căutare de ambarcațiuni cât și pentru firmele expozante”, a declarat la deschiderea evenimentului Președintele Horia Teodorescu.

Târgul, organizat pe secțiunile yacht-uri, ambarcațiuni de agrement, accesorii de pescuit și reprezentanțe auto, va putea fi vizitat între orele 11.00 – 20.00, în perioada 26-29 septembrie a.c.

 

 

Articolul precedentDublă aniversare la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării
Articolul următorApel de la ministrul Budăi pentru „Pactul Naţional pentru bunăstarea românilor!”