Acum 30 de zile, scriam despre o tragedie fără mărginii, în urma căreia doi tineri de 18 ani îşi pierdeau viaţa pe un drum din judeţul Constanţa, ucişi de bolidul condus de un tânăr de 22 de ani, beat. În urma acelui cumplit accident, Adi Cici şi Dragoş, ambii de 18 ani, îşi pierdeau viaţa, iar Daniel, pasager în acea maşină, era grav rănit şi îşi pierdea splina în urma unei operaţii care avea însă să îi salveze viaţa.
Tânărul care a produs cumplită tragedie, are doar 22 de ani şi la momentul incidentului era beat. Acesta era reţinut de către poliţişti pe 20 ianuarie şi a doua zi era arestat preventiv. Azi, cu toate că procurorii constănţeni au propus prelungirea măsurii arestului preventiv, judecătorii au hotărât că tânărul vinovat de moartea celor doi, să fie eliberat din arest, invocând că cererea prin care procurorii cereau prelungirea măsurii arestului preventiv nu a fost depusă în termen.
În speţă, am stat de vorbă cu domnul Viorel Teliceanu, Prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, de la care am aflat că „în cursul zilei de azi vom cere măsura controlului judiciar.” Hotărârea finală o va lua însă judecătorul de drepturi şi libertăţi, care… poate lua orice măsură legală în această speţă.
Vom revenii cu detalii pe parcursul zilei sau mâine dimineaţă, în funcţie de ce vom afla de la magistraţii constănţeni.

Articolul precedentAlbert Pănuţă va lupta în Japonia, în cel mai tare circuit de arte marţiale
Articolul următorDezbatere privind activitățile anti-braconaj pe teritoriul Rezervației Biosferei Delta Dunării