Azi în jurul orei 15.30, cel care este principalul suspect în cazul oribilei crime petrecută în noaptea de sâmbătă spre duminică la Sarichioi, a fost reţinut de către poliţişti, în municipiu, aproape de ieşirea din oraș în zona PECO.
Conform primelor date, neoficiale, de la surse judiciare pe care nu le vom dezvălui din motive lesne de înțeles, fiul, bolnav psihic, şi-ar fi omorât mama în urma unui conflict spontan, aplicându-i mai multe lovituri de topor în zona capului.
Înainte de a comite oribila faptă, acesta ar fi intrat în conflict cu o persoană încă necunoscută. Ajuns la domiciliu, s-a produs tragedia, după care, în jurul orei 1.30 noaptea, acesta ar fi sunat la ambulanţă solicitând transportul la spitalul din Tulcea, pentru a fi tratat.
La spital, ar fi declarat că a fost bătut de către cineva în Sabangia. Până ca personalul de gardă să anunţe poliţia, act necesar în cazul agresiunilor, acesta ar fi plecat şi nu a mai fost găsit până azi.
Poliţiştii din municipiu l-au reţinut acum două ore şi l-au dus la audieri, unde procurorul care se ocupă de caz îl va audia şi va propune pentru suspect măsurile impuse de lege.
Vom reveni şi cu date oficiale, atunci când ne vor fi puse la dispoziţie de către organele de anchetă.

Articolul precedentNoi agenți de poliție la IPJ Tulcea
Articolul următorIulian Gherasim, locul trei la „Cupa Centenar” de tenis de masă de la Alba iulia