Azi dimineaţă în jurul orei 5.00, pe raza municipiului s-a petrecut un eveniment demn de scenariile din filmele cu mafioţi.
Un taximetrist, aflat la program, a preluat un client, care i-a solicitat să îl ducă la o locaţie din zona de vest a oraşului, către zona numită generic 9 mai.
Când au ajuns la destinaţie, clientul l-a lovit violent pe taximetrist cu pumnii şi picioarele, l-a abandonat pe drum şi a furat maşina. Imediat după atacul odios, în timp ce se deplasa pe variantă (str. Barajului), acesta a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe contrasens după ce a distrus o baliză montată de cei care lucrează în zonă şi a încălecat un mal de pământ de pe marginea sensului opus de mers. A avut mare noroc că maşina s-a oprit, altfel ar fi căzut de pe taluz de la o înălţime de câţiva metri şi ar fi avariat total autoturismul.
După accident, infractorul a abandonat maşina şi a fugit. Criminaliştii au ajuns la faţa locului, au prelevat probe, iar acum, bărbatul este dat în urmărire şi este căutat peste tot de poliţişti, pentru tâlhărie şi furt calificat.
Taximetristul se afla internat la spitalul judeţean şi deja poliţiştii i-au primele declaraţii, necesare în vederea prinderii făptaşului.

Articolul precedentIncendiu la o casă din municipiu. Două persoane preluate de SMURD
Articolul următorProiecte în pregătire, în valoare de 50.000.000 de euro, la Spitalul Județean de Urgență