O întreagă armată de angajaţi de la Jandarmerie, ISU Delta, Poliţie şi SRI au fost alertaţi pentru …două bucăţi de polistiren. Pachetul suspect s-a dovedit a fi o glumă proastă, partea bună fiind aceea că angajaţii de la structurile mai sus menţionate au acţionat ca la manual: au izolat zona, au evacuat peste 12 familii şi au acţionat cu genişti la desfacerea pachetului. Că au fost doar două bucăţi de polistiren e de bine. Bine că nu a fost vreo bombă…

Iată şi comunicatul IPJ Tulcea în legătură cu acest eveniment

„Azi, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Tulcea au fost sesizati prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că, pe str.1848 din municipiul Tulcea este lăsat un colet suspect. Echipajele de poliție din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, Biroului de Ordine Publică, dispozitivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea și două echipe de intervenție a Inspectoratului de Jandarmi Judetean Tulcea, s-au deplasat de urgență la fața locului.
Coletul suspect a fost identificat în spatele unei scări de bloc de pe str.1848. În zonă s-a asigurat perimetrul și au fost evacuați locatarii scării de bloc, de la etajul 1 și parter. În urma verificării coletului suspect de către echipa pirotehnică din cadrul Serviciului Român de Informații Tulcea, a rezultat că nu avea un conținut periculos.”

Articolul precedentVeşti bune: Pediatru nou la UPU Tulcea!
Articolul următorTulceanul Andrei Baciu, subsecretar de stat în Guvern!