Azi dimineata, intr-o conferinta de presa a partidului Pro Romania, fostul premier Victor Ponta si colegul sau, Daniel Constantin, s-au adresat presei tulcene, fiind vizate mai multe subiecte, politice, economice si sociale. Surpriza tuturor ziaristilor a fost cand alaturi de cei doi politicieni a fost invitata si doamna Stefana Zibileanu, fost membru PDL, PNL si candidata la primarie la alegerile locale de acum doi ani.

„Dupa doi ani in care am stat inafara politicii, am luat decizia de a spune stop in a mai sta pe margine doar ca privitor. Am analizat esicherul politic romanesc si am considerat ca partidul Pro Romania este ceea ce trebuie la ora actuala. Este un partid care pleaca de la zero, iar la Tulcea cred ca putem construi ceva frumos impreuna.

De ce sa nu recunosc faptul ca guvernarea Ponta a fost cea mai buna! Este o realitate si consider ca se poate repeta. La Pro Romania sunt oameni cu expertiza si experienta, care au edmonstrat de-a lungul timpului aceste lucruri. Personal, cred ca in acest partid se pot face foarte multe lucruri bune privitor la politicile sociale” – a afirmat Stefana Zibileanu.

De cealalta parte, Victor Ponta si-a confirmat sprijinul pentru Stefana Zibileanu si a concluzionat ca „astfel de oameni de valoare sunt foarte valorosi pentru partidul nostru. Profesionalismul lor nu poate decat sa aduca un bun mers al lucrurilor in teritoriu. Doamna Zibileanu este un astfel de om. Stie sa lucreze cu oamenii si in folosul lor, are multe proiecte, atat realizate cat si in derulare. Ne dorim sa fie o colaborare lunga si bazata pe proiecte bune, realizabile si de durata!” – a incheiat Ponta.

Este cunoscut faptul ca Stefana Zibileanu a fost eliminata din PNL, pe usa din spate, in urma unor evenimente de culise specifice politicii romanesti. Aceasta a declarat in conerinta ca foarte multi tineri din echipa sa de campanie de acum doi ani i-au ramas alaturi. „Practic, la acel moment aveam in jur circa 200 de tineri inimosi, care mi-au fost alaturi. Dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat, subiect despre care nu vreau sa imi mai amintesc, o parte dintre acesti oameni, au ramas alaturi de mine. Azi, cred ca am facut pasul catre acest nou partid impreuna cu ei. Sunt in jur de 50 si sunt bucuroasa sa ii am alaturi si in acest demers politic. Cel mai probabil ni se vor alatura si multi altii in viitorul apropiat” a incheiat optimista Stefana Zibileanu.

Mai mult ca sigur, aceasta deja se pregateste inca de pe acum pentru campania electorala de la locale, din iunie 2020, unde se va „bate” cu doi candidati foarte puternici, actualul primar Constantin Hogea si principalul oponent, viceprimarita Andaluzia Luca, care este pe un trend ascendent inca de acum doi ani.

 

Articolul precedentDin autogară, doar cursele spre Constanţa au fost anulate. Toate celelalte se efectuează conform programului obişnuit
Articolul următorUn autoturism s-a făcut scrum la Babadag