Polițiștii tulceni au marcat azi Ziua Poliției Române în Piața Civică , printr-o serie de acțiuni cu scop educativ, dorindu-se familiarizarea cetățenilor cu activitățile desfășurate de instituție și implicit s-a urmărit îmbunătățirea permanentă a colaborării dintre Poliție și comunitate.

În cadrul acestei activități au fost implicați polițiști din cadrul Serviciului Cabinet, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciului de Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic și Poliției Municipiului Tulcea.

Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa prefectului Lucian Furdui precum şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea, Petre Badea.

În cadrul activităţii, cetățenii au fost informați cu privire la oferta educațională a unităților de învățământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și cu privire la măsuri minime de prevenire antiinfracțională și antivictimală.

Deasemenea, s-au familiarizat cu activitatea polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier privind utilizarea radarului și folosirea girofarului luminos și acustic. Polițiștii criminaliști le-au prezentat laboratorul criminalistic și modalitățile de folosire a trusei criminalistice.

Tot azi, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea a avut loc o şedinţă festivă pentru marcarea Zilei Poliţiei Române, fiind prezentat mesajul inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cu această ocazie au fost înaintaţi în gradul profesional următor 7 ofiţeri şi 58 agenţi de poliţie și un ofițer avansat înaintea împlinirii stagiului minim în grad.

Articolul precedentAtac informatic la serverele Serviciului Impozite și Taxe!
Articolul următorPoliţiştii din Tulcea au marcat Ziua Poliţiei Române