Ziua Internațională a Toleranței va fi marcată la Tulcea joi 15 Noiembrie 2018 orele 10,00 la Scoala Gimnazială Specială nr 14, în cadrul Proiectului “Cum să devin independent?” co-finanțat de Primăria Municipiului Tulcea și derulat de Asociația Raza Soarelui-Sunlight.

La acest Eveniment organizat de Asociația Raza Soarelui-Sunlight, vor participa elevi și profesori voluntari din Liceul de arte George Georgescu, elevi beneficiari și profesori din Școala Gimnazială Specială nr 14, părinți și alți invitați din comunitate.

Elevii din Liceul de arte George Georgescu conduși de profesor Maria Lupu, pornind de la adevărul că deși suntem diferiți, toți suntem egali, se pregatesc intens, vor canta cu instrumentele, vor picta imtreună cu copiii cu dizabilități și vor degusta prăjiturile aduse.

Deasemenea vor fi aranjate panouri cu posterele/poze din tabăra de vară avută împreună cu copiii cu dizabilități organizați de D-na director Carmen Bumbac, în Centrul Sunlight-Delta Dunării, unde au mers cu bărcile, au pescuit, au bucătărit, pictat tricouri, jucat cele mai captivante jocuri și cântat împreună.

 

 

Articolul precedentParteneriatul public-privat din Legea Turismului înclină spre instituţiile publice!
Articolul următorConferinţă preoţească semestrială de toamnă în Episcopia Tulcii