Mai mulţi şoferi, depistaţi pe raza judeţului Tulcea, conducând fără permis sau după ce au consumat băuturi alcoolice, sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier.

Polițiștii tulceni au identificat în trafic un bărbat de 58 de ani, din Isaccea, județul Tulcea, în timp ce conducea au auto pe strada Mircea Vodă din orașul Isaccea, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 1,08 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Tot pe 18 septembrie., polițiștii tulceni au identificat în trafic un bărbat de 33 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Carabalu din localitatea Greci, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,56 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Văcăreni, județul Tulcea a fost depistat în timp ce conducea un auto pe raza localității Ostrov, având permisul de conducere reținut.

Polițiștii Biroului Rutier Tulcea, au identificat un bărbat din comuna Atmagea, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Viticulturii din municipiu, având dreptul de a conduce suspendat. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, acesta indica valoare de 0,86 mg./litru alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 septembrie  un bărbat de 47 de ani, din localitatea Frecăței, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Elizeului din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele polițiștii au întocmit dosar penal.

Sursa: Realitatea de Tulcea