Manifestările dedicate Zilelor Municipiului Tulcea se vor desfăşura  în perioada 12-17 august în zona lacului Ciuperca, dar şi în Piaţa Civică, Piaţeta Navaliştilor din cartierul Dallas şi Casa Avramide.

 Plaja Lac Ciuperca. 13-15 august. Program (începând cu orele 19.00):

 – În fiecare seară, anterior concertelor, atmosfera va fi ,,încălzită” de muzica unor DJ.

– În timpul concertelor vor avea loc spectacole de lasere și proiecții video.

Sâmbătă, 13 august- Taylor (formație rock din București, ce îl are în componență pe artistul tulcean Florin Laghia), Mandinga

Duminică, 14 august- Jurjak, Ruby

Luni, 15 august – Pyroblast, Zagăn, Vunk

Foc de artificii în încheierea programului artistic.

Scena va fi amplasată pe plajă. În zona Patinoar/Plajă va fi amenajat un ,,food-court” pentru standurile de alimentație publică.

Piața Civică. 13-15 august. Orele 18.00 -22.00

Program oferit de Ansamblul ,,Baladele Deltei”. Formatii si interpreti din municipiu și județ.

Târgul Meșterilor Populari. Evenimentul aduce laolaltă peste 40 de meșteri din țară și 18 din județ, într-un Târg ce a devenit o tradiție de-a lungul anilor. În acest an, vor veni la Tulcea expozanți din județele: Galați, Constanța, Harghita, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Argeș, Suceava, Ilfov, Brașov, Mureș, Sibiu, Argeș, Prahova, Cluj, Brăila, Dâmbovița.

Piațeta Navaliștilor (Dallas). 13-15 august. Orele 18.00 -22.00

În piațeta recent amenajată în cartierul Dallas va fi amplasată o scena, iar programul va fi pregătit de Ansamblul ,,Baladele Deltei”.

 

IARMAROC Design Fair. 12-15 august. Casa Avramide.  

Designerii ne vor încânta cu produsele lor originale, fabricate în România, în serie mică sau unicat: ceramică, bijuterii, piese și accesorii vestimentare din materiale naturale, cărți pentru cei mici, decorațiuni, home & deco, ilustrații, accesorii din piele etc.  Toate produsele sunt obiecte de autor, concepute pentru a ne oferi experiențe unice.

 

Tulcea pe două roți. Plaja Ciuperca.  În zilele de 16 și 17 august, în prelungirea evenimentelor dedicate Zilelor Municipiului, Primăria Municipiului Tulcea organizează o manifestare adresată utilizatorilor de vehicule pe două roți, având ca scop, totodată, promovarea transportului urban alternativ.

Concerte: Zob, Nightlosers, Bluemans (formație din București, ce îl are în componență pe talentatul chitarist tulcean Alex Cismaru). Muzică ambientală cu DJ JAH Guidance HIFI.
Programe tematice. Program: 17.00 – 20.00

Concerte 20.00 – 22.00

Programe tematice.
-Prezentări: Piste ciclabile pentru Tulcea.
-Explorări urbane pe două roți: ,,Traseul celor 3 lacuri”.
-Ateliere de educație rutieră.
-Prezentare de produse (standuri): motociclete, biciclete, trotinete, mopede.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentCalendar ortodox, miercuri, 10 august. Un mare sfânt este prăznuit astăzi
Articolul următorPatru ani de la protestele din 10 august 2018. Ciucă: Cei vinovaţi de exces sau abuz în exercitarea atribuţiilor trebuie să fie traşi la răspundere