Jandarmul Sorin Andrici a înotat în Bazinul didactic din Tulcea, 12 ore pentru a ajuta un coleg care are nevoie de bani pentru a depăşi problemele de sănătate, a afirmat, la finalul cursei, ca „misiunea sa a fost îndeplinită”.

El și-a depășit limitele și a înotat  timp  de 12 ore la Bazinul  Didactic de Înot din municipiul Tulcea,  pentru colegul lui, plutonier adjutant Aftene Vasile, care trece printr-o grea suferință medicală…  iar  pentru ca viața  să-i zâmbească din nou, are nevoie de mai  bine  de  100.000  de  lei,   sumă ce îl  va  ajuta să aibă  parte  de  recuperare  medicală și  tratamente  necesare îmbunătățirii stării de sănătate.

Sorin Andrici – „Începutul a fost uşor, nici nu voiam să mă opresc la fiecare oră, dar noroc cu antrenorul. Prima oară am luat pauze de 2-3 minute, apoi au ajuns la 10 minute, iar în a patra oră nu am mai putut ridica braţul, dar mi-am revenit după masajul făcut de Stelian Andreescu. În rest, totul a fost mental”,

Jandarmul tulcean, Sorin Andrici,  este cel care, de-a lungul timpului, a susţinut cauzele umanitare ale copiilor cu autism, celor cu sindrom Down, dar şi a persoanelor care, la un moment în viaţă, au avut nevoie de sprijin pentru a merge mai departe.
Tot ceea  ce a  făcut  a fost din altruism şi  solidaritate  pentru a  susţine cauzele umanitare a celor care au nevoie de sprijin, şansă la viaţă şi speranţă.
A participat la  nenumărate  ultramaratoane, cea mai mare distanţă parcursă în alergare a fost de 148 de kilometri, iar cea mai dificilă cursă a fost de triatlon, în timpul acesteia înotând 4 kilometri, pedalând pe bicicletă 180 de kilometri şi alergând 42 de kilometri.

În timpul cursei, Sorin Andrici a mai înotat alături de sportivi ai clubului Aqua Vita Delta – Eduard Bumbac, Anastasia Ganea, Ştefan Despina, Amalia Gheba, Denisa Cralea, Mircea Cralea, George Cojocaru şi Mihai Safca.

Inspectoratul de Jandarmi Jude’ean Tulcea: “Cine dorește să-l ajute pe colegul nostru, o poate face și în perioada următoare, prin  donații în următoarele conturi deschise  pe numele Vasile Aftene, la BRD.
RO93BRDE370SV06022373700(RON)
RO64BRDE450SV17130924500EUR)”

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentPROBLEME la platforma de programare pentru vaccinarea anti-Covid. Capitala și 18 județene, FĂRĂ locuri disponibile
Articolul următorIa pastila SRS! Sunt terorist sau antiterorist? Sau și și? Sau nici nici?