Echipa de fotbal feminin Zimbrul Tulcea, ce îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe stadionul Şoimii din Topolog, a debutat şi în faţa propriilor suporteri duminică, 20 octombrie de la ora 11.00, contra echipei CSM Paşcani. În meciul de debut din Liga a III-a, fetele antrenate de Adrian Almaghe au pierdut în deplasare cu 5-3 la capătul unui meci decis, din câte se pare, de arbitri.

„Când eşti lăsat să joci fotbal, spectacolul fotbalistic nu are de suferit şi spectatorii pleacă mulţumiţi de la stadion. Spre deosebire de meciul de la Bacău, în care efectiv fetele noastre nu au fost lăsate de arbitri să joace fotbal, de această dată pe teren a fost fotbal de calitate practicat de ambele echipe şi apreciat de spectatori. CSM Paşcani a condus la pauză cu 1-0, însă în repriza a doua am reuşit nu doar să egalăm prin Diana Alecu, chiar imediat după pauză, min. 49, ba chiar au avut puterea să forţăm victoria şi am marcat golul de 2-1 prin Mirela Dascălu. Un meci bun făcut de toată echipă ce sper să se repete şi în următoarea etapă la Galaţi în meciul cu Universitatea 2”, a declarat Adrian Almaghe, antrenorul de la Zimbrul Tulcea care a jucat în următoarea formulă: Șulcu Stefania – Flerea Mirela, Rotaru Elena, Stoian Denisa,Mazuco Elena – Statache Gabriela, Fulga Mihaela, Dascălu Mirela, Pardos Elena – Alecu Diana, Constantinescu Andreea. Rezerve:  Berneanu Roxana – Popa Anamaria, Dragomir Andreea, Băncilă Raluca, Drujă Flori, Neagu Mihaela, Rîpă Mihaela.

În alt meci al etapei, Csiksereda Miercurea Ciuc a debutat cu victorie contra celor de la Măgura 2012 Bacău scor 5-1. După două etape clasamentul este următorul:

Clasament

1. Csiksereda Miercurea Ciuc 1 1 0 0 5-1 3p
2. Zimbrul Tulcea 2 1 0 1 5-6  3p
3. Măgura 2012 Bacău 2 1 0 1 6-8 3p
4. Universitatea 2 Galati 1 0 1 0 2-2 1p
5. CSM Paşcani 2 0 1 1 3-4 1p

Articolul precedentCirca 30 de maşini au fost vandalizate de către o bolnavă psihic, funcţionar public. Păgubiţilor le e frică să mai iasă din case
Articolul următorMesaj de felicitare pentru PS Visarion de la Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române