O conferinţă de presă a organizaţiei judeţene tulcene a Partidului Mişcarea Populară, susţinută de preşedintele VictorTarhon şi de noua şefă a departamentului de comunicare, Daniela Condratov, ne-a dezvăluit numele unuia dintre candidaţii care vor intra în turul doi pentru fotoliul de preşedinte al României: Theodor Paleologu.

„Are toate atributele pentru a fi un preşedinte învăţător, pedagog. (…) O nouă lovitură de teatru a domnului preşedinte Traian Băsescu. (…) Experienţa politică îmi spune că are toate şansele de a juca finala (adică turul doi – n.n.)”, au fost doar câteva dintre aprecierile laudative la adresa fostului ministru al Culturii, cunoscut publicului tulcean pentru fotografia idilică alături de Elena Udrea pe plaja de la Sulina, desemnat de Consiliul Naţional al PMP drept candidat la funcţia de preşedinte.

Dacă la Europarlamentare PMP Tulcea, fără să se implice cu toţi membri şi cu toate organizaţiile, a obţinut aproape 8%, acum la prezidenţiale vrea un scor judeţean de peste 8%, deşi target-ul e pe la 10 procente. Aşa vede ecuaţia alegerilor prezidenţiale Victor Tarhon, de duminică ales şi vicepreşedinte la nivel naţional, adică al Consiliul Naţional al PMP.

Pentru a fi atins acel obiectiv superior celui de la Europarlamentare, mai e nevoie şi de cele nouă organizaţii comunale ale PMP în acele UAT unde partidul nu a avut până acum membri ci doar simpatizanţi.

În fine, chiar dacă e prea devreme pentru un astfel de anunţ, PMP Tulcea va avea candidaţi pentru funcţia de primar de comune şi oraşe la alegerile din vara anului viitor până cel târziu la data de 31 decembrie 2019 şi respectiv listele complete de candidaţi la funcţia de consilier plus candidaţii pentru funcţia de primar al municipiului şi preşedinte de CJ până la data de 31 martie 2020.

Câţi primari şi câţi consilieri va avea aleşi vom afla cu toţii, desigur, în urma scrutinului de la începutul lunii iunie 2020.

Articolul precedentProfilaxie dentară şi tratament prin cabinetul somatologic mobil pentru copiii din Murighiol
Articolul următorPoliţiştii de frontieră din Pardina au confiscat 50 de kilograme de peşte