Volei Delta Tulcea, echipa de veterani a voleiului tulcean, cea care ne-a obişnuit ani la rând să îşi spulbere adversarii, a comis-o şi de această dată! Băieţii noştri au câştigat încă un turneu, trecând la pas de toate echipele întâlnite în cale.
La turneul „Cupa Cozla”, au participat echipe din Neamţ, Iaşi, Vaslui,Ploiesti, Covasna, Brăila, Bacău şi Republica Moldova. Turneu internațional de volei amatori cu 12 echipe, s-a desfăşurat la Sala Polivalenta din Piatră Neamţ şi a fost câștigat de tulceni după o competiție care a durat 12 ore, finală terminându-se la ora 21.45!
În finală băieţii noştri de aur au jucat cu cei din Ungheni, Republica Moldova, pe care i-au învins fără discuţii cu scorul de 2-0 la seturi.
Echipa noastră : Doru Enache, Zaharia Ion, Caramilea Gheorghe, Gavrilă Cosmin, Popescu George, Radu Marius, Nechifor Valentin, Voinea Viorel, Nan Tiberiu, Caragea Adrian.
A fost cel mai lung turneu și cel mai dificil turneu la care tulcenii noştri campioni au participat, ținând cont că s-a jucat cu echipe care aveau jucători de 22- 25 de ani, un punct moral important pentru echipă, ţinând cont de faptul că media de vârsta a tulcenilor a sărit cu multişor peste 40 de ani.
Următoarea competiție la care vom participa va avea loc peste două săptămâni, la Sărată Monteoru, la Cupa Mussaios.
Succes băieţilor şi…să ne aducă şi cupa asta la Tulcea!

Articolul precedentVestea anului: Finanțarea Podului peste Dunăre a fost aprobată de Comisia europeană!
Articolul următorConferința națională „Apele Unite ale României – AUR pentru 2030“