În noaptea de miercuri spre joi, un tânăr de 16 ani din Mihai Bravu, a intrat în casă peste o bătrână de 82 de ani, a lovit-o cu bestialitate şi a ameninţat-o cu un cuţit, pentru a o jefui.
Tânărul a sărit gardul şi a bătut la uşa locuinţei în care femeia locuia singura de mai mulţi ani. Bătrâna nu a vrut să îi deschidă, dar tânărul a reuşit să spargă uşa şi să intre peste femeie. A lovit-o de câteva ori cu uşa în cap, după care a început să o lovească cu pumnii până ce femeia a căzut la pământ. Folosindu-se de un cuţit, infractorul a ameninţat-o pe bărtâna speriată şi desfigurată că o omoară dacă nu îi spune unde ţine banii. După ce a răscolit prin casă, tânărul a fugit doar cu o mică sumă de bani.
Poliţiştii au fost alertaţi şi au demarat imediat cercetările, reuşind să îl reţină în cele din urmă pe agresor. Tânărul delicvent a fost reţinut pentru 24 de ore şi în această seară ele va fi prezentat judecătorilor de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Babadag, cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.
Aceştia vor lua în considerare violenţa cu care s-a comis fapta, dar şi faptul că acţiunea s-a petrecut pe timp de noapte şi a fost premeditată.
Tânărul în cauză nu este la prima încălcare a legii. Ele este cunoscut în toată zona ca un cal breaz, de-a lungul timpului comiţând mai multe furturi, spargeri şi alte fapte cu violenţă.

Articolul precedentDivizionul 88 Vedete Fluviale „Amiral Gheorghe Sandu“, la 60 de ani
Articolul următorParcul Ciuperca va fi reabilitat cu bani europeni. Proiectul depăşeşte 570 de mii de euro, bani nerambursabili