În data de 14 octombrie, în jurul orei 19.40, plutonierul major Teodorov Dorin, subofițer în cadrul Detașamentului 1 Mobil, aflându-se în curtea casei sale, a vazut cum un imobil vecin este cuprins de flacări. Fără nicio ezitare, a alergat către casa cuprinsă de foc și, împreună cu un alt vecin, au scos din interior o persoană de sex masculin în vârstă de 55 de ani, care, dacă nu ar fi fost scoasă la timp din flăcări, ar fi ars cu tot cu casă.

Acesta a apelat numărul unic de urgență 112 iar la fața locului au sosit echipajele SMURD și Ambulanța Tulcea. Victima, intoxicată cu fum,  a fost preluată pentru acordarea de îngrijiri medicale şi transportată la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri.

Chiar dacă nu a fost pericol de extindere la alte locuințe, casa în flăcări fiind mai îndepărtată de casele din vecinătate, pompierii au reuşit să lichideze incendiul în jurul orei 21.00, munca lor fiind îngreunată de rafale de vânt din zonă. Aceştia au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi un echipaj SMURD, însumând un total de 13 pompieri.

„Gestul colegului nostru este unul normal, caracteristic uniformei pe care o poartă!” – ne-a declarat telefonic colonelul Ion Bordei, inspectorul şef al Jandarmeriei Tulcea.

Articolul precedentOameni iresponsabili dau foc la vegetaţia de pe câmp. Pompierii sunt solicitaţi zilnic!
Articolul următor„Delta Dunării este condusă de oamenii şi interesele lui Dragnea! A ajuns Belina 2”