De cateva zile, in imediata apropiere a trecerii bac aval de Tulcea, pe malul suburbiei Tudor Vladimirescu, un cal sta abandonat, extrem de slabit si probabil cu rani la un picior posterior. Chiar daca autoritatile au fost sesizate de catre localnici, nimeni nu a luat pana acum nicio masura.
Pozele sunt facute azi, la ora redactarii acestui material (14.00) si, dupa cum se vede, animalul este foarte slabit! Daca nu se vor lua masuri, acesta, probabil, va suferi pana va muri…sub ochii nepasatori ai autoritatilor.
Nepasarea celor abilitati sa intervina, am vazut-o de nenumarate ori, cel putin pe subiectele legate de cainii comunitari si de tretamentele rele la care acestia sunt supusi. De data asta, este vorba despre un cal. Tragem un semnal de alarma, pentru ca doar atat putem…
” Nu mai suport indiferenta autoritatilor! Am sunat la Directia Veterinara, e un cal la Tudor Vladimirescu, vizavi de bacul de masini ,dar fara nici un rezultat! Animalul abia se tine pe picioare! Va rog ajutati-ma … sa il ridice cineva, are nevoie de ingrijire medicala” – ne spune intr-un e-mail doamna Ecaterina, indognata de nepasarea autoritatilor.

Articolul precedentDe la Casimcea  la Cernăuți, ” În grădina cu flori multe”!        
Articolul următorAniversare la Alum Tulcea: 45 de ani de la punerea în funcțiune a uzinei