În perioada 1-5 septembrie 2018, la Constanța, s-a desfășurat Olimpiada Internațională de Lectură, o competiție ce a ajuns la a V-a ediție. Din lotul reprezentativ al României a făcut parte și o elevă din Tulcea, de la Liceul Teoretic ,,Grigore Moisil ”, Adina Elena Bulgaru din clasa a IX-a, o obișnuită a etapelor naționale a olimpiadelor și concursurilor, ea obținând în anul școlar 2017-2018 locul I la etapa națională a Olimpiadei de Lectură ca Abilitate de Viață.

Competiția organizată de Ministerul Educației Naționale a reunit 58 de participanți din cinci țări: România, Republica Moldova, Ucraina, Cipru și Qatar.

Eleva Adina Elena Bulgaru din clasa a IX-a D de la Liceul Teoretic ,,Grigore Moisil” Tulcea a obținut mențiune la acest concurs, ea fiind pregătită de profesoara Irina Neacșu.

Evenimentul s-a desfășurat având ca tematică prietenia, care a devenit în cele cinci zile de ședere un mod de viață. Felicitări elevei tulcene pentru pasiunea de a citi și pentru preocuparea continuă de a dovedi că Tulcea promovează cultura.

Articolul precedent„Instruire, Implicare, Impact” – Voluntari pentru copiii cu dizabilități
Articolul următorNou an școlar început cu sprijinul Bisericii, pentru o școală din județul Tulcea