Chiar dacă vara s-a sfârşit şi vacanţa elevilor la fel, „Trenurile Soarelui” vor continua să circule dar nu la fel de des spre Constanţa ci doar spre Tulcea pentru turiştii interesaţi de frumuseţile Deltei Dunării. Astfel, trenurile din programul „Trenurile Soarelui 2018” au circulat doar până la data de 9 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport va fi adaptată cerinţelor de extrasezon. Astfel, legătura dintre București și Constanța va fi asigurată zilnic de 16 trenuri, din care 12 InterRegio (câte 6 pe sens) şi 4 Regio (câte 2 pe sens, cu plecare / sosire București Obor).

Durata de călătorie pe ruta București Nord – Constanța este de 2 ore pentru cele 4 trenuri InterRegio (câte 2 pe sens) care circulă fără opriri intermediare şi de circa 2 ore și 20 minute pentru celelalte trenuri InterRegio.

În schimb, pentru a facilita accesul turiştilor la Delta Dunării, zilnic, până la data de 30 septembrie 2018, din programul „Trenurile Soarelui 2018” va circula tren direct InterRegio pe ruta Bucureşti Nord – Tulcea Oraş şi retur (IR 1689, cu plecare din Bucureşti Nord la 06:10 şi IR 1688, cu plecare din Tulcea Oraş la ora 13:10), potrivit CFR Călători.

„După această dată, 30 septembrie 2018, trenul direct InterRegio va circula doar la final de săptămână (în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică). În plus, în fiecare zi, 4 trenuri (câte 2 pe sens) vor continua să circule între Medgidia şi Tulcea şi retur”, se mai arată în comunicatul CFR Călători.

Articolul precedentLet`s Do It, Romania! Cu mic, cu mare, facem curățenie la Tulcea
Articolul următorDramaturgul Ștefan Caraman, premiat la festivalul de Teatru Independent „FITIC 2018”