Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu poliţişti de la posturile din Mahmudia, Mihail Kogălniceanu şi Jurilovca, au reţinut zilele acestea trei persoane care suferiseră condamnări definitive sau erau daţi în urmarire internationala.

Astfel, la Mahmudia au depistat pe raza comunei Mahmudia, un bãrbat în vârstã de 26 de ani, din localitatea Babadag, județul Tulcea, pe numele cãruia Judecãtoria Babadag a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru 7 ani și 4 luni, pentru sãvârșirea infracțiunii de furt calificat.
***
La Jurilovca au depistat un bărbat de 56 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Babadag a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 3 ani, pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier.  Ambii bărbaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul Tulcea.

***
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza comunei Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, un bărbat de 44 ani, din localitatea Babadag, pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat european de arestare, fiind căutat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și vătămare corporală gravă  (În anul 2010, bărbatul ar fi amenințat și agresat fizic un cetățean spaniol).
Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, după care, bărbatul a fost prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării acestuia către autoritățile judiciare din Spania.

Articolul precedentO femeie a intrat cu mașina în copac. Două persoane au fost rănite
Articolul următorProiectul „Fiecare copil merită o poveste” s-a lansat oficial la Tulcea!