Polițiștii tulceni au intervenit la salvarea unei persoane care s-a accidentat în Munții Măcinului
În după-amiaza zilei de 6 august a.c, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat din județul Galați, despre faptul că, în timp ce se afla cu un prieten pe traseul de biciclete din Parcul Național Munții Măcinului din comuna Greci, județul Tulcea, prietenul său a căzut cu bicicleta într-un șanț, pe munte, accidentându-se.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar la scurt timp a fost identificat un tânăr de 17 ani din județul Galați, fiind găsit într-un șanț în stare conștientă și cooperantă.
Imediat, polițiștii l-au ridicat din șanț pe tânărul de 17 ani, apoi împreună cu un echipaj al Ambulanței Spitalului Orășenesc Măcin l-au transportat pe o targă până la ambulață.
Băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea recomandă turiștilor care vor să viziteze Munții Măcin din județul Tulcea, să fie echipați corespunzător, să respecte traseele marcate, să țină cont de atenționările de vreme rea (ploi, vânt, etc) și să se informeze înainte la Centrul de Informare din comuna Greci cu privire la traseul ales și gradul de dificultate al traseului.

Articolul precedentRezultatele șahiștilor tulceni la Campionatul European de Șah Rapid și Blitz- Oradea 2018
Articolul următorPEŞTISORUL DE AUR ÎNCHIDE CIRCULAŢIA ÎN CENTRUL MUNICIPIULUI ÎN ZIUA DE 8 AUGUST 2018