Vara aceasta, Eforie Aqua Park transformă o vacanță plictisitoare într-una specială, de neuitat. 11 tobogane acvatice pentru copii și adulți sunt pregătite să vă răcorească și să asigure distracția pentru toți vizitatorii parcului din Eforie Nord.

Petrecerile cu spumă sunt preferate atât de cei mici, cât și de cei mari, astfel că în acest sezon estival, ele nu lipsesc din program, la Eforie Aqua Park. Organizatorii au pregătit turnuri cu spumă, care fac deliciul tuturor, indiferent de vârsta celor prezenți în parcul acvatic.

Imagine

Concursuri, magicieni și copii fericiți

La Eforie Aqua Park, trăiți cea mai frumoasă experiență a verii și vă distrați pe cinste. Vizitatorii parcului au ocazia să participle la numeroase concursuri cu premii, iar distracția este completată cu muzică bună, invitați surpriză și animatori. Magicianul Ciprian, care a participat și la ”Românii au talent” îi vrăjește cum știe el mai bine pe cei mici, astfel încât să nu se plictisească nicio clipă.

Nimeni nu rămâne flămând, la Eforie Aqua Park

Hamburgeri, pizza delicioasă sau mâncare ca la mama acasă, pe toate le găsiți la terasa-autoservire din parcul acvatic. De asemenea, un candy-bar și două chioșcuri cu înghețată, nachos, popcorn și granita îi satisfac și pe cei mai mofturoși clienți.

Apă, soare și distracție cât cuprinde

Imagine

Eforie Aqua Park organizează zilnic petreceri interactive pentru toți vizitatorii, cărora le oferă un program cu numeroase activități. Pentru că fitness-ul acvatic este distractiv, dar și foarte benefic pentru întregul organism, Starlin Belen, instructorul de fitness venit din Republica Dominicană vă invită zilnic să faceți mișcare, în piscina pentru adulți a parcului din Eforie Nord.

 

 

 

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Litoralul românesc, două Românii complet diferite: Culisele vacanțelor politicienilor români
Articolul următorSimona Halep s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc. Unde a avut loc nunta