Sebastian Ghiță, omul de încredere al liderului PRO România, Victor Ponta, este vizat direct de o operațiune desfășurată în cel mai mare secret și prin care FBI a confiscat serverele companiei ASESOFT! Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a declarat pentru Realitatea Plus că fugarul din Ploiești a scăpat de multe instituții guvernamentale, dar nu și de cei de la FBI.

„Dacă această informație e corectă, atunci lucrurile sunt grave si trebuie puse în relație. Un expert în fraude bancare și un fost procuror care susțin, cu subiect și predicat, că oameni din România au fost implicați în fraudarea alegerilor din SUA. Se leagă de ce am aflat astăzi. Ni se mai comunică ca în patru state din SUA, presedinți de tribunale au decis să asculte, situație fără precedent, toate pledoariile avocaților și să ia act de toate probele. Dacă românii au participat la fraudarea alegerilor din SUA, situația e foarte gravă. Daca romanii au participat la fraudarea alegerilor din SUA, înseamnă că și statul subteran din România a participat”, a spus Sorin Roșca Stănescu.

„Dacă anchetele despre care aflam acum intră în linie dreaptă, ele se vot întinde până în România, iar Victor Ponta nu poate rămâne în afara acestor anchete, fie și numai pentru că are legături cu oamenii implicați în anchetă. Sebastian Ghiță e de patru luni în Serbia, dar mâna lungă a FBI ajunge și la Belgrad și la București și oriunde în lume”, conchide jurnalistul.

Sursa: Realitatea Financiara