În dimineața zilei de 30 octombrie a.c., un bărbat de 32 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în afara municipiului Tulcea spre localitatea Agighiol, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil umed și în condiții de ceață), a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani, din Tulcea, care circula regulamentar din sens opus.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 32 de ani, care a fost transportat la spital. Conducătorii auto dețineau permis de conducere și nu se aflau sub influența alcoolului. Circulația a fost oprită total mai bine de o oră, după care, o altă oră s-a circulat pe un singur fir. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.
Zona în care a avut loc accidentul de azi este una cunoscuta ca „zonă neagră”, pe această porțiune de drum având loc în acest an mai multe accidente grave, soldate cu morți și răniți, toate având ca principală cauza…VITEZA.

Articolul precedentDialog civic pentru problemele pensionarilor la Prefectură
Articolul următorÎn prezenţa Excelenţei Sale, Hans Klemm: „American Shelf” inaugurat la Biblioteca Judeţeană Panait Cerna