Asa cum era de asteptat, schimbarea sensurilor de circulaţie in cartierul ANL de langa Penny, provoaca haos in ceea ce priveste noul regim de circulatie in zona. Majoritatea conducatorilor auto ignora ( sau poate nu observa) noile indicatoare ed restrictie montate in zona, iar traficul auto are de suferit.

Aceasta problema ne-a fost supusa atentiei si de catre o cititoare, care ne scrie : „Bună ziua! Am o rugăminte la dvs. Încercați să trageți un semnal de alarmă celor de la rutieră cu privire la sensurile unice care au fost schimbate în cartierul ANL deoarece se circulă într-un mod haotic. Dacă un echipaj ar sta măcar 2-3 zile să-i atenționeze pe şoferi nu am mai avea parte de şourile lor. Mulți nu sunt atenți la indicatoare, din păcate! O zi bună!”

Nu stim daca politia rutiera are echipaje disponibile, dar, cu siguranta, macar un agent poate fi laast in zona pentru a atrage atentia conducatorilor auto care intra pe sens interzis, ca semnalizarea s-a schimbat si ca pot primi amenzi usturatoare daca nu respecta semnificatia semnelor rutiere.

Articolul precedentConsiliul a hotărât: Zilele Municipiului Tulcea se mută în zona Lac Ciuperca!
Articolul următorCinci copii între 11 şi 14 ani, au furat zece mii de lei dintr-o locuinţă