Un bărbat de 40 de ani a murit și alți doi au fost transportați la spital în urma unui scandal în localitatea Babadag, județul Tulcea. Pentru prevenirea escaladării conflictului, la fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmii tulceani.

Potrivit polițiștilor, pe 6 februarie,un apel 112 anunța că pe strada 1 Decembrie 1918 din orașul Babadag, are loc un conflict între mai multe persoane. Ajunși la fata locului, polițiștii au stabilit faptul că între 7 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se fizic și verbal.

În urma conflictului a rezultat decesul unui bărbat de 40 de ani și rănirea altor doi bărbați de 22 și 30 de ani, care au fost transportați la spital.

Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale în consecință.

Sursa: Realitatea de Tulcea