La sfârșitul acestei săptămâni, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul evenimentului Sărbătoarea Borșului de Pește din Delta Dunării Crișan, ediția a II-a, pentru a avea grijă ca toți participanții să fie în siguranță.

Începând de vineri, 10  septembrie și până mâine, 11 septembrie,  jandarmii vor fi prezenți în zona de desfășurare a manifestării,  în comuna Crișan, unde se vor valorifica tradițiile gastronomice și culturale ale Deltei Dunării. Evenimentul se va desfășura pe Strada Principală, pe o scenă special amenajată, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță.

„Pentru ca manifestarea să se desfășoare în siguranță și pentru a preveni evenimente care ar putea duce la tulburarea ordinii și siguranței publice, Jandarmeria Tulcea recomandă participanților: să respecte regulile stabilite de organizatori și forțele de ordine, să nu participe în stare de ebrietate, să nu se implice în conflicte, să supravegheze cu atenție copiii, să fie atenți la bunurile personale, să respecte măsurile individuale de protecție stabilite în contextul stării de alertă,”transmit reprezentan’ii jandarmilor tulceni.

Citiți și  Sărbătoarea Borșului de Pește în Delta Dunării

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentCertificatul de atestare fiscală se va putea obține și online
Articolul următorPeste 2.500 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore! Situația în fiecare județ