În această seară, la ieşirea din municipiu, către Agighiol, au fost descoperite cadavrele a şapte câini. Câinii omorâţi erau înfăşuraţi în folii sau saci din plastic şi erau aruncaţi pe o suprafaţă de peste o sută de metri partati.
Patrupezii, majoritatea tineri sau adulţi, cel mai probabil au fost omorâţi şi căraţi până în acea zonă, unde au fost abandonaţi. Dintre aceştia, erau unii care aveau zgărzi la gât, însă fără semne de identificare, motiv pentru care activitatea criminaliştilor ajunşi la faţa locului nu a fost deloc uşurată.
La ora editării acestui material (19.30) poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului şi lucrători ai Direcţiei de Servicii Publice se aflau la faţa locului pentru cercetări şi degajarea ulterioară a zonei.
Cert este faptul că aceste animale omorâte nu provin din adăpostul canin al Primăriei Tulcea. Cel mai probabil au fost omorâţi prin otrăvire, pentru că pe trupurile bietelor animale nu se văd urme de violenţă, după care au fost carate şi abandonate pe acel teren viran.
„Este de neconceput ce se întâmplă. Nu pot să cred că există astfel de oameni fără suflet. Dezaprob şi condamn aceste practici şi îmi doresc din suflet că cel sau cei care au comis această faptă să fie traşi la răspundere pentru asemenea gesturi inumane.” ne-a declarat doamna viceprimar Andaluzia Luca, sosită şi dumneaei la locul faptei.
Oamenii legii au prelevat probe şi au cules informaţii, deschizând un dosar penal în această speţă. Dacă cel vinovat va fi descoperit, acesta riscă să îşi petreacă următorii şapte ani după gratii, conform noilor prevederi ale codului penal.

Articolul precedentA doua zi de proteste la spital! Negocierile de azi au adus un foarte mic câştig de partea protestatarilor! „Începutul sfârşitului” …nu e departe
Articolul următorIncendiu la Măcin, pornit de la o centrală cu lemne