De sâmbătă dimineaţa şi până azi după amiază, etajul trei de la Coral Plaza Mall a fost locul în care 62 de sahişti din trei judeţe şi-au dat întâlnire la Cupa sărbătorilor de iarnă – Coral Tulcea. La această a treia ediţie, organizatorii de la Fundaţia Coral Delta au beneficiat de sprijinul organizatoric al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Tulcea iar ca şi participare şahiştii din judeţele Galaţi, Brăila şi desigur Tulcea au reprezentat cluburi de şah dar şi cercurile de şah de la palatele copiilor.

Marius Sarighioleanu de la Clubul Sportiv Logic Delta a fost şi arbitrul turneului desfăşurat în sistem elveţian cu şase runde, atât la fete cât şi la băieţi, pe trei categorii de vârstă (Under 12, Under 10 şi Under 8), atât pentru sportivi legitimaţi cât şi pentru sportivi nelegitimaţi.

Premiile oferite cu generozitate de către Fundaţia Coral Tulcea, reprezentată prin Victor Georgescu, vor fi pentru toţi participanţii şi constau în pungi cu dulciuri, diplome de participare iar pentru primii trei clasaţi de la fiecare categorie, medalii şi trofee.

Lista câştigătorilor, după festivitatea de premiere!

 

Articolul precedentA început Cupa Municipiului la fotbal în sală cu o mare surpriză!
Articolul următorRecomandări ale poliţiei pentru prevenirea furturilor din magazine