În acest weekend la București a avut loc cea de-a treia ediție a competiției de șah rapid ”Memorial Victor Țacu” , competiția fiind omologată de Federația Internațională de Șah și organizată de Acs Master Mind București.
Victor Țacu a fost medic generalist deosebit de apreciat, profesându-şi meseria cu pasiune şi înalt profesionalism în Spitalul din Găești, precum și un mare iubitor al șahului. În anul 2014 a cucerit titlurile de campion național de veterani la șah rapid și blitz și medalia de argint la şahul clasic.
La ”Memorial Victor Țacu” au participat jucători de șah valoroși din țară cât și din Republica Moldova, printre care trei Maeștri Internaționali , opt Maeștri F.I.D.E. și un Maestru Național.
La acestă competiție , Acs Logic Delta a fost reprezentată de Candidatul de Maestru Marțian Dragoș Daniel care la finalul celor 7 runde a reușit să ocupe locul I cu 6 puncte ( 5 V, 2 E, 0 Î).
Daniel Marțian este un jucător tănâr, de numai 25 de ani ce ne-a reprezentat clubul dar și județul Tulcea la Divizia B de anul acesta.
Felicitări, Daniel Martian!

Articolul precedentStrategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a Deltei Dunării – Deschizător de drumuri pentru utilizarea Mecanismului ITI în România
Articolul următorZIUA DOBROGEI 2018