În această seară puțin după ora 19.15, un bărbat aflat la volanul unui autoturism, în timp ce urca pe strada Babadag, în dreptul Penitenciarului, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul direcţiei de mers. Maşina a pătruns pe contrasens şi s-a oprit într-un stâlp metalic, la foarte mică distanţă de pompele de combustibil ale unei staţii de carburanţi din zonă.
Conform poliţiei rutiere, bărbatul nu consumase alcool şi nu a suefrit răni grave. Lucrătorii de la Biroul rutier se afla şi acum la faţa locului pentru măsurători şi cercetări. Conform protocolului, conducătorul auto va fi totuşi transportat la spital pentru investigaţii.

Norocul celui de la volan, al trecătorilor și al vecinilor, este acela că bărbatul nu a intrat cu mașina în pompele de combustibil, evitându-se astfel o tragedie de proporții. Să mai ținem cont însă că peste drum se află Penitenciarul de Maximă Securitate și ceva mai jos și un mall.

Articolul precedentJandarmii Tulceni celebrează Ziua Naţională a României şi asigură măsurile de  ordine publică la manifestările organizate cu acest prilej
Articolul următorSubstanţele psihoactive au fost cele care au cauzat accidentul de vineri seară de la benzinărie